Erityisherkkyys,  Vapaa-aika

Hyvää mieltä ympärilläni

Takana on pari intensiivistä päivää blogin avaamisen jäljiltä. Paljon tarkistettavia ja hoidettavia asioita joiden olemassaolosta en edes tiennyt. Enkä ole varma tiedänkö vieläkään, mutta kovasti on ollut yritystä saada kaikki olennaiset palikat toimimaan, jotta perustoiminta olisi mahdollista. Kaikenlaisten teknisten ongelmien jatkuva ratkaiseminen saa tuntemaan, kuin olisin juoksemassa alas liian jyrkkää rinnettä, enkä enää hallitse askeliani ja jalat menevät rullalle kuin maantiekiitäjällä. Jos tällaista olotilaa pitkittää liikaa, stressi alkaa tuntua siltä kuin ajaisi loputtoman pitkää matkaa pyörällä pienin mahdollinen vaihde silmässä. Siihen en halua päätyä, haluan ympärilleni nyt hyvää mieltä.

Nyt tuntuu, että on aika pysähtyä edes pieneksi hetkeksi ja hengittää rauhassa, jotta saisin purettua sisäistä stressitilaa. Mutta mistä saisin mielenrauhaa ja hyvää mieltä tähän kotisohvalle kannettuna? Olen visuaalinen oppija, joten sisäistääkseni jonkin asian, haluan nähdä, miten se tehdään. Tai vaihtoehtoisesti sisäistääkseni jotain uutta, asian täytyy olla jatkuvasti esillä.

Mielenrauhaa, motivaatiota ja kauneutta

Olen käyttänyt Hidasta elämää –puodin kesätarjouksia hyväkseni, ja tilaillut pari uutta korttipakkaa jo olemassa olevien korttien lisäksi. Pidän päivän korttien nostamisesta eri pakoista, mutta mietin, miten saisin sillä hetkellä resonoivat kortit jatkuvasti näkyville kodissani, jotta ne voisivat jatkuvasti muistuttaa minua unelmista, rentoutumisesta, itsensä hyväksymisestä ja lempeydestä itseään kohtaan.

Tähän hetkeen korttipakoista nousseet kortit odottamassa esille pääsyä.

Vastaus löytyi hyvältä ystävältäni lahjaksi saamistani uusista makramee-käsitöistä. Anskun paja on ystäväni hiljattain perustama käsityöyritys, jossa perustaja Annukka tekee kauniita ja inspiroivia käsityöesineitä ja koruja klassisten ja volyymiripsipidennysten lisäksi. Tämä ei ole maksettu mainos, olen vaan tuotteista innoissani ja suosittelen kaikkia tutustumaan Anskun pajan tarjontaan. ;D Kuinka taitava joku voi olla? <3

 Annukka antoi minulle kesällä kaksi makramee-amppelia sekä yhden makramee-seinävaatteen. Olen prosessoinut muutaman viikon, miten nämä upeasti solmitut makrameet sijoittelisin asuntooni. Sitten keksin, että minun on selvästi tarkoitus yhdistää nämä kaksi hyvää mieltä tuottavaa asiaa. Kauniit makrameet ja hyvää mieltä tuovat kortit sopivat mielestäni täydellisesti yhteen. Ei muuta kuin sommittelemaan.

Amppelit sopivat kissatalouksiin, ei ole enää turhan helppoa kukkien syöminen.
Tämä amppeli on kiinnitetty verhotankoon McGyvermaisesti nippusisteellä. Eipä tarvinut alkaa kattoon porailemaan reikiä.
Taulujen kiinnityksen soveltuvilla koukuilla on hyvä kiinnittää myös amppeli seinälle.

Amppelit saivat kodin makuuhuoneen seinältä ja ikkunalta. Kissataloudessa amppelit toimivat hyvin, koska erityisesti toinen kissoistani käyttää leikkokukkiani mielellään salaattibuffettina. Olen tyytyväinen tähän win-win –tilanteeseen, sain viimeinkin viherkasveja esille ilman jatkuvaa lehtien pureskelua. Seinävaate puolestaan pääsi olohuoneen seinälle yhdessä pyykkinarun kanssa, jolle ripustelen tilanteeseen sopivia kortteja Hidasta elämää –korttipakoista.

Makramee ja motivaatiokortit käden ulottuvilla hyvää mieltä tuomassa.

En voisi olla tyytyväisempi, kun pysähdyn välillä ihastelemaan sekä seinävaatteita että korttien sanomaa. Tämä on juuri nyt sitä mitä, mitä ylivirittyneeseen tilaani tarvitsen. Pysähtymistä kauniiden asioiden äärelle, mielenrauhaa, motivaatiota sekä muistutus siitä, että on lupa hengähtää silloin, kun sitä tarvitsee. Mitä sinä teet silloin, kun haluat pysähtyä?

<3 Eija

4 Comments

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *